Citrea Sugarpaste



Citrea Sugarpaste - Kun Til klinikker

Tilbyd dine kunder den mest skånsomme og mest effektiv hårfjerning.
Citrea Sugar paste/sukker pasta er uden sammenligning og behandlernes fortrukne Sugar, den er nem arbejde med, den forbliver blød og levere et perfekt resultat hver gang. Citrea Sugar er helt fri for hormonforstyrrende & allergifremkaldende stoffer. Kun fremstillet af 100% Naturlige ingredienser. Citrea´s Sugar paste er KUN for professionelle behandlere, IKKE private.
Sugaring hårfjerning er allerede populært verden over og efterspørgselen fra kunderne går kun EN vej. nemlig OP. Vil du tilbyde Sugaring i din klinik? Citrea danmark afholder løbende kurser, så du kan komme igang og Øge din omsætning nu. Tilbyder du allerede Sugaring? så prøv med Citrea Sugar Paste og mærk forskellen.

Sugaring Danmark

Citrea Denmark er blandt de førrende indenfor professionelle produkter til hårfjerning. Betaler du for meget for dit Sugar paste? Vi tilbyder konkurrence dygtige priser, samtidigt med topklasse kvalitets produkter. Tjen flere penge på dine behandlinger, Citrea gør det muligt for dig.
 • Super Soft Citrea Sugarpaste

  Citrea Sugarpaste 700 Gram

  Citrea sugaring er kun til klinik brug. Produktet ""SUPERSOFT" er blød og forholdsvist nemt at arbejde med, Citreas Supersoft kan også anvendes uden opvarmning. Blødheden i supersoft gør det muligt at lave lange sugarbaner og derfor en hurtigere behandling.
  Citrea SUPER SOFT anbefales til større områder f.eks. hårfjerning af hele ben, ryg, mave og arme. SUPER SOFT kan bruges både med "flick" metoden og strip metoden. Supersoft kan blandes med f.eks "HARD" eller "MEDIUM" hvis der ønskes en lidt fastere konsistens, det kan være hvis, rumtemperatuen er høj eller kunden får det varmt (eller begynder at svede) super soft er for den rutinerede og dygtige Sugarexpert.

 • Medium Citrea Sugarpaste

  Citrea Sugarpaste 700 Gram

  Citrea sugaring er kun til klinik brug. Produktet "Medium" er regulært og behageligt at arbejde med, Citreas Medium Paste er vores bestseller. Konsistensen i Medium gør det muligt at arbejde med den, over alt på kundens krop, den forbliver blød og lækker.
  Citrea MEDIUM anbefales til alle områder og er designet til "flick" metoden. Den er ikke flydende, ej heller for fast, men som navnet MEDIUM antyder en perfekt mellem sugar pasta til sugaring wax. Medium kan blandes med: "HARD" eller "SUPER SOFT" hvis der ønskes en fastere konsistens (f.eks til intim), eller blødere konsistens (f.eks til hele ben mm.)  eller i tilfælde af kundens hud bliver/er for varm eller kold. MEDIUM er for den erfarne sugarexpert og et "must have" produkt.

 • Hard Citrea Sugarpaste

  Citrea Sugarpaste 700 Gram

  Citrea sugaring er et proffesionelt produkt kun til klinik brug. Produktet "Hard" er fastere, men stadig blød i sin konsistens og nem at arbejde med, Citrea´s Hard sugarpaste er et "must have" i klinikker der tilbyder intim hårfjerning. Fastheden i "Hard" gør det muligt at lave sugaring hårfjerning på selv de strideste hår og derfor anbefales Citrea "HARD" til mindre områder f.eks stride hår i ansigtet, skæg-linjen, bikini linjen, på store tæerne, og ved intim behandlinger. Anbefales hvis en ny kunde booker tid til axil og tidligere kun har barberet sig. Citrea Hard er designet til "Flick" håndmetoden. Kan blandes med f.eks "MEDIUM" hvis der ønskes en lidt blødere konsistens. "HARD Sugarpaste" er for den erfarne Sugarexpert, men kan også bruges af nyuddannede.