CITREA SUGARING DANMARK - LEVERANDØR

På vores webshop, kan du nemt selv oprette dig og bestille dine produkter.

Vil du mestre Sugar Wax? vil du gerne tilbyde sugaring hårfjernings behandlinger i din klinik? Vil du spare penge på din nuværende sugaring leverandør? Vil du øge din omsætning markant? Vil du også være med på - de der skånsomme og populære hårfjerningsbehandlinger alle taler om? 

Citrea Sugaring Danmark gør det muligt for dig. Vi tilbyder kurser og også "come on over" kurser for den erfarne sugarexpert.
Du kan se priser og købe Citrea produkter hvis du har et branche relateret CVR nr. er klinik ejer eller behandler.

Citrea er blandt verdens førrende i udvikling og skabelse af Sugar wax produkter. Unikke forhandler priser. vores instruktører er blandt de mest erfarne sugarexperts der findes. Citrea er for dig der ønsker at være den førrende sugaring klinik. Med så gode produkter, kan du levere et professionelt resultat hver gang. Citrea, når kun det bedste af det bedste er godt nok.

Din klinik skal ikke bare være en almindelig voks klinik men den bedste sugaring klinik. Sugaring behandlinger giver bedre omsætning og en god bundlinje.

FORHANDLER AF VORES SUGARING?

Sugaring wax også kaldet sugar waxing er en af de mest populære hårfjerningsmetoder i verden. Prøv vores Sugaring voks. Med Citrea sukker voks har du mulighed for at blive en top professionel sugaring klinik. Vi tilbyder de bedste sugaring priser til din klinik, så du kan tjene mest muligt på dine behandlinger. Du vil hurtigt opleve at vores unikke sukker voks, er nem og lækker at arbejde med, samtidig med den passer godt på kundens hud. Anbefal altid et sugaring forløb så kunder mærker effekten af permanent bløde og færre hår. Med denne unikke sukker voks opskrift, er du og dine kunder sikret 100% naturlige og gennemtestede sugaring produkter. Vores sugaring produkter, er for alle indenfor skønhed og behandler branchen. Citrea vil være din fortrukne Sugarpaste leverandør.

Sugaring Forhandler - Citrea sugaring voks

Klik her og opret dig som forhandler