Citrea sugaring Nitril handsker
 • Citrea sugaring Nitril handsker
 • Nitril engangs handsker til citrea sugaring behandlinger - B2b i danmark, sugaring til klinikker, sugaring forhandler i danmark

Nitril Engangshandsker - Til Sugaring og Voks

Engangshandsker er altid gode at have ved hånden, især ved voks og sugaringbehandlinger.
Nitrilhandsker er nemlig utrolig gode når man ønsker at skåne sine hænder for sukker, væsker, cremer og andre kemikalier man ikke ønsker på hænderne.

Vi tilbyder handskerne i alle str. så du med garanti kan finde den størrelse der passer dig bedst.

Handske størrelse

Mere information om vores Nitril handsker

 • Antal i pakken: 100 stk.
 • Farve: Blå
 • Længde: 240 mm.
 • Tykkelse: 0,10 mm.
 • Brudbelastning: 6 N.
 • AQL 1,5
 • CE mærket
 • ISO produceret og kontrolleret
 • Overholder EN455 1-4 og EN374-3
 • 5 års holdbarhed

Gode råd til brugen af Nitrilhandsker

Med engangshandsker er det vigtigt at de er rene, ikke i stykker, tørre indeni, og kun benyttes én gang og ikke al for lang tid ad gangen. Det anbefales aldrig at have smykker, ure, bånd m.m på under ens arbejde med engangshandskerne. Tør altid hænderne godt før du tager handskerne på. Vask hænderne med handskerne på i sæbe og vand før de aftages. Efter brugen af engangshandskerne er det vigtigt at smide dem ud, og ikke bruge dem igen.

Engangshandskerne Til sugaringbehandlinger og hårfarvning mm.

Skal engangshandskerne primært bruges til sugaringbehandlinger eller hårfarvning? så vores nitrilhandsker lige det du skal bruge. 

Engangshandskerne er nemlig utrolig gode til at modstå kemikalier, og desuden er risikoen for en allergisk reaktion meget mindre, hvis vi eksempelvis sammenholder dem med latex handsker.
Prisen på Latex vs nitrilhandsker er idag nærmest ikke eksisterende grundet at priserne på naturgummi (som latex er fremstillet af), er steget de senere år. Så det betyder at pris ikke er en faktor, når vi sammenligner latex og nitrilhandsker.

Andre ting Nitril handskerne er effektivte mod

Beskytter mod sæbeprodukter, mikroorganismer, kemikalier og medicin, som kan forvolde eksem og endnu værre sygdomme.
Vi anbefaler vi ALTID handsker, når man udføre sugaringbehandlinger eller hårfarvning såsom alle rengøringsopgaver.
Handsker er af høj kvalitet og dermed også egnet til håndtering af stærke/farlige kemikalier, medicin m.m.

Brug Nitrilhandsker korret sådan her

Fjern alle form for smykker fra fingre og håndled, før du tager handskerne på. Dette sikrer god ergonomi og bakterievæksten under engangshandskerne formindskes.

Vores engangshandsker er udviklet til at være kemikalie resisten og du kan derfor bruge dem til mere end bare almindelig rengøring. Men hvis du bare bruger handsker til rengøring i hjemmet, hvor der bruges fortyndet rengøringsmidler, så er vores handsker naturligvis også helt perfekte.

Men skal engangshandskerne anvendes til håndtering af stærke eller farlige kemikalier, medicin m.m, så bør du tjekke den enkelte handskegruppes resistensgrader, som findes på produkt siden. Husk at have tørre hænder inden du påtager handskerne.
Ydermere, bør du vaske hænderne med handskerne på inden du tager dem af, og derefter er det vigtigt igen at vaske hænder grundigt.

Vi anbefaler at du udskifter handskerne ca. hvert 30 minut og at handskerne smides ud efter brug. Bruges handsker til farlige kemikalier kan du eventuelt tage to handsker på samme hånd.

NTH100

Du vil eventuelt også synes om